Kilang Jahit Baju Uniform Harga Kilang di Malaysia

Kilang Jahit Baju uniform

Anda mencari Kilang Jahit Baju Uniform, Baju sukan? Harga yang kami tawarkan adalah direct dari kilang, murah, jahitan kemas, cepat siap dan mudah berurusan. Job kami fokus kepada jahit baju custom made sahaja dan juga printing.

Kilang Jahit Baju Uniform

Kami menerima tempahan di Kilang Jahit Baju Uniform, Baju Chef, Baju kerja kIlang, T-Shirt Krew, T-Shirt Kelab Kereta, T-Shirt Kelab Motor, T-Shirt Kelab Sukan dan banyak lagi. Khidmat Sulaman Berkomputer & Printing juga disediakan terus dari kilang kami.

Kami mempunyanyi pekerja yang berkemahiran untuk menjalankan tugas-tugas yang diberikan, Mampu mengambil jahitan pukal dalam jumlah yang banyak dan juga boleh siap dengan cepat, tetapi mengikut quantity order juga la. Masa yang kami ambil untuk siapkan adalah antara 2 ke 4 minggu mengikut everage tempahan 500pcs ke bawah.


Kilang Jahit Baju Sukan

Baju sukan adalah baju wayang wajib kepada budak sekolah, sama ada solah rendah dan juga sekolah menengah, Baju sukan antara yang selalu kami, sebab sebenarnya kami lebih kepada jahit baju sekolah.

Kebanyakan kami yang dipakai adalah kain Cotton TC (tecra cotton) ianya tahan lasak dan selesa dipakai oleh budak sekolah.


Kilang Jahit Baju Tadika

Baju tadika memerlukan tailor yang khusus untuk buat tempahan setiap tahun, memang kena cari tailor yang betul-betul membekan komitment yang penuh. 

Tak ramai tailor yang fokus semata2 Tadika sahaja, biarpun dia pandai jahit tetapi kalau takda designer yang melakarkan design dulu tak boleh juga. dengan kami anda boleh dapat design Kilang Jahit Baju Tadika yang sedia ada untuk anda pilih.


Kilang Jahit Baju Branded

Tempahan atau kilang jahit yang memfokuskan kepada Baju Branded adalah sangat sedikit sebb hanya kilang-kilang besar sahaja yang buat, sebab mereka ada kontrak dengan pembekal, Kebanyakannya kilang-kilang ini menerima tempahan branded seperti Renoma, Polo, Etc. Kebanyakan tempahan mereka adalah dalam quantity yang besar dan memerlukan quality yang standard.


Tapi yang kami maksudkan dengan Jahit Baju Branded disini adalah mereka yang baru berjinak-jinak ingin mengeluakan baju jenama sendiri dengan design yang tersediri. Ala, yang jual di Tiktok dan instagram tu Yop!.

Harga Custom Made atau Jahit Pukal

Harga pihak kami tidak boleh bagi harga yang tepat, sebab Custom made atau jahit pukal ini design dan kerumitan dia tidak sama, ada yang termasuk seluar, ada yang tidak.

* Corperate Uniform 100 ke 300 helai RM50.00+-
* Uniform baju sukan atau baju pekerja kilang 100 ke 300 helai RM40.00+-
* Uniform baju uniform tadika RM40.00+-
* Tempahan baju Branded sendiri RM30 ke RM50

Cara Buat Tempahan

1. Pastikan anda sudah mempunyayi design atau gambar yang boleh kami reffer.
2. Nyatakan Quantity order, sebab harga mengikut jumlah tempahan, makin banyak maka makin murah lagi
3. Nyatakan juga Jenis-jenis fabric yang anda inginkan
4. Nyatakan jenis-jenis printing, sama ada printing Embrodery, Sublimation dan Silkscreen.

Hubungi Kami untuk buat tempahan:

Mobile / Link WhatApp (1)  0164148644 Kamarul
Mobile / Link WhatApp (2)  0166765576 Lynda

1 Comments

To Top