Kilang Jahit Baju Uniform Tadika Harga Murah Malaysia

Kilang Jahit Baju Uniform Tadika
Tukang jahit atau Kilang Jahit Baju UniformTadika disekitar Kuala Lumpur, Cheras, Ampang, Kajang, Bangi, etc. Kami tawarkan dengan harga langsung dari kilang, dengan tailor yang berpengalaman, serta mempunyayi pekerja yang berkemahiran.

Uniform atau baju sukan tadika memang tidak dijual yang sudah siap di mana-mana kedai, tidak seperti baju uniform sekolah rendah atau sekolah menengah, ianya ada dijual dimana-mana kedai seperti di kedai Hari-Hari, dan lain-lain. Kebanyakan baju tadika memang kena custom, tempah jahit dimana-mana kilang jahit pukal.

Kilang Jahit Baju UniformTadika

Kami ada banyak design yang anda pilih untuk baju tadika di page "Kilang Jahit Baju Uniform Tadika" disana anda boleh pilih mengikut (Code No), itu jika sekiranya anda memilih design daripada kami. Jika design daripada anda sendiri anda tinggal WhatsApp kepada kami, kami akan buat sama macam sample atau design anda sendiri.

Lebih senang jika sekiranya anda mempunyayi sample, kami boleh ikut 100% sama macam sample anda. Tapi jika sekiranya takda sample kami boleh juga ikut based on design diatas paper.

Macam mana cara order?

Senang aje..Pilih mana-mana design yang nada berkenan kemudian WhatsApp kepada kami, kami akan balas dengan sebut harga. begitu juga kalau anda sudah mempunyanyi sample just tangkap gambar WhatsApp je kepada kami, kami akan berikan harga.

Berapa lama boleh siap?

Depend on Quantity jika Quantiti Bawah 100pcs maybe dalam masa 10 hari bekerja lebih kurang, tetapi jika Quantity melebihi 500pcs Mungkin boleh makan masa sehigga 2 minggu bekerja.

Macam mana Term pembayaran?

Standard, sebelum kerja-kerja dijalankan pihak kami akan mengambil deposit, jumlah deposit mengikut design baju, kekadang ada juga design baju deposit sampai 70% dan ada juga yang bawah 50%.

Jangan lupa lihat design terkini daripada kami

WhatsApp Kami 016-6765576
Follow juga Personal Facebook kami
Jangan Lupa Subscribe Channel Youtube Kami.

Post a Comment

To Top